Med samhället som gisslan (2).


Nya kravaller har blossat upp i Köpenhamn när vänsterextremister återigen föröker tvinga till sig andras egendom med våld och hot om våld mot samhället i stort. Uppenbarligen rättfärdigar det faktum att staten inte vill betala för de unga extremisternas särintressen användandet av brandbomber.

Den danska staten har varit mer än vänlig och erbjudit ungdomarna ett alternativt hus. Detta tackade man nej till eftersom man behövde stå för en del av kostnaden själva.
När det kommer till kritan så har vi egentligen en grupp (ungdomarna) som med våld försöker tillskansa sig en annan grupps (den religiösa organisationen) egendom. Eftersom frikyrkan (var det en frikyrka?) inte fått tag på byggnaden på något oegentligt vis så har de naturligtvis rätten till byggnaden och skall också få hjälp av staten att behålla sin egendom.

Naturligtvis måste alla partier betala sin egen ungdomsverksamhet, det är inte statens uppgift. Ponera att danska staten går med på att finansiera ett hus åt våldsverkarna med motivationen att det är en liten politisk grupp ( som tycker väldigt synd om sig själv eftersom de inte får saker gratis) som skall ha bidrag utanför partisystemet för att bevara deras *host* kultur.

Detta resonemang skulle också tvinga staten att ge andra mindre partier/politiska åskådningar små ungdomshus och allt är lugnt tills nationalsocialisterna får ett hus. Då blir det kravaller igen för vänsterextremisterna kan minsann inte hålla en sansad debatt med meningsmotståndare. Detta trots att den enda skillnaden numera när också vänstern hatar judar är att de röda använder hammaren och skäran samt che guevara istället för hakkors och hitler. (Lite förenklat men kul att skriva.)

Ingen förtjänar ett stadssubventionerat hus bara för att man står för en viss ideologi som vissa tycks påstå, ingen skall ha någonting. Det faktum att man följer en viss ideologi skall inte betyda att man förtjänar speciella hus där man kan sitta och beundra massmördare.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: