Postorderkataloger kan missbrukas av pedofiler?


Det här var det andra riktigt underliga utspelet idag (Se också föregående post för andra utspel), jag kan bara förutsätta att någon mobiliserat begåvningsreserven.
Samma sak som man påstår här skulle kunna sägas om vilken postorderkatalog som helst, ty dessa har ju bilder med barn i underkläder i underklädessektionen.
När sedan sloggi faktiskt har en åldersgräns kan man utgå ifrån att de ej tillåter bilder på de som ser alltför unga ut, och om någon omyndig skulle slinka igenom så skulle detta vara endast för att personen i fråga såg ut att vara minst arton.
Således skulle denna person inte attrahera pedofiler.

Förresten undrar jag… hur utnyttjas bilderna av pedofiler? Har pedofilerna sex med bilderna? Har bildena känslor, och känner sig kränkta?
Givet att en person av fri vilja lägger up bilder för andra att se på nätet, hur kan någon då missbruka dessa genom att studera dem?

EDIT: Jag har funderat vidare på varför det kommit två underliga utspel på en dag, och undrar, är det kanske dags för alla obskyra organisationer att skicka in bidragsansökningar så man vill synas i medier?

Annonser

4 svar to “Postorderkataloger kan missbrukas av pedofiler?”

 1. Daniel Says:

  Huvudet på spiken.

  Den överdrivna häxjakten på pedofiler har fått mig att helt tappa intresset. När handlade debatten om en riktig pedofil gärning sist? Som, till exempel, ett faktiskt övergrepp?

  Om det värsta som händer nuförtiden är när en underklädestillverkare anordnar en tävling för att hitta snyggaste rumpan, då är det dags att rikta uppmärksamheten annorledes och hitta några verkliga problem istället. För sådana finns det gott om. Att 18-åringar skickar in foton på sina påklädda rumpor är dock inte ett av dem.

 2. Nisse Says:

  Hallå Sloggi, hur blir jag fotograf för de däringa bilderna på barn i bara underkläderna?
  Flås, flås…
  (Ironivarning)

 3. Henrik Sundholm Says:

  Missbrukas? Haha! Det finns inget ont i att onanera till fotografier ^^ Folk är komiskt konservativa ibland.

 4. Alex Limonovic Says:

  … och sedan när blev 18-åringar måltavlor för pedofiler? Pedofiler som jag går på förpubertala barn. I sammanhanget är ju ”modellerna” rena tanter… Och så mill man dessutom utmåla oss alla som farliga. Strunt, de flesta har sina spärrar i god behållning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: