Vad hände med inte förhandla med terrorister?


Enligt DN tillstår ‘The Guardians’ källor att Obama skall vara öppen för dialog med Hamas. Jag har väldigt svårt att tro på det. Det torde vara allmänt känt att USA har som policy att inte förhandla med terrorister, och om det skulle visa sig stämma vill jag påstå att Obama påbörjar sin presidentkarriär med ett rejält klavertramp.

Att öppna för dialog med en terroriststämplad organisation ger ett klart budskap: Terrorism fungerar.
Jag kan inte heller tänka mig att ett sådant tilltag skulle välkomnas med öppna armar från den amerikanska allmänheten vars vänner och släktingar då offrar livet för att skydda landet mot terror samtidigt som dess ledare sitter och fikar med ledare från terroristorganisationer. Det skulle bli en aning konstigt.

I övrigt kan vi konstatera hur fredliga de som kritiserar Israel verkligen är. Helt plötsligt känns pratet om hur mycket man bryr sig om människor ganska tomt. Jag hade faktiskt tänk att inte skriva något om hela Gaza konflikten då detta gjorts till förbannelse, men ibland blir det helt enkelt lite för svårt.

Annonser

Ett svar to “Vad hände med inte förhandla med terrorister?”

  1. Karl Says:

    Det säger också något om legitimiteten i dessa personers krav. Skrota hela palestinaprojektet nu. Något annat vore att ge efter för terrorister och våldsverkare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: