EUdioti


Nu är det så dags för Sverige att ta över ordförandeskapet i EU. Redan har Svenska medier inlett sin okritiska rapportering av spektaklet. Man får en känsla av att ordförandeskapet är politikens version av en penismätartävling.
All form av kritiskt tänkande kastas överbord (Nu är jag osäker på hur mycket sådant Reinfelt besitter till att börja med) och politikerna klättrar över varandra i sina försök att driva igenom flest åtgärder som kan skapa en superstat av EU. Allt för att få stå framför de andra och bröla ut hur stor kuk de har.

Man ser verkligen hur politikerna älskar detta. Att få stå i centrum och visa de andra politikerna hur bra de sköter saker och ting. Detta är något som verkligen tilltalar den svenska bror-duktig mentaliteten. Medierna är redan stormförtjusta. Man rapporterar om trasmattor. TRASMATTOR??!
‘Sverige är världsbäst på trasmattor lalalalala’

Klimatfrågan sväljer Reinfelt, inte helt oväntat, okritiskt i sin iver att visa hur bra han är:

Klimatfrågan är vår generations kanske viktigaste fråga. Det har sagts på olika håll att man inte kan vänta sig att länder som befinner sig mitt i en djup ekonomisk kris ska ha råd att göra klimatinsatser. I själva verket har vi inte råd att låta bli. Faktum är att varje år av dröjsmål försenar viktiga investeringar och ökar kostnaderna för framtida åtgärder.

‘Sverige är världsbäst på klimatfrågor… lalalalala’

Jag blir så förbannad…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: