Socialdemokratisk vision snart uppfylld


Reepalus upprepade attacker mot den judiska minoriteten i Malmö och de ökade hatbrotten mot judar i staden får mig att inse att (S) för en gång skull är på god väg att lyckas med något man gått in för att göra. Malmö är nu faktiskt på god väg att bli tredje rikets största stad.

Annonser

5 svar to “Socialdemokratisk vision snart uppfylld”

 1. Inger Nordh Says:

  Börjar bli tröttsamt med alla dessa överdrifter som ”tredje rikets största stad” och andra överord som sagts i debatten om Ilmar Reepalu. Kan någon ge mig ett fungerande recept på hur man ska gå tillväga om man vill kritisera Israels politik gentemot palestinerna! Utan att Mossad knackar på dörren!

 2. Adam K Says:

  Ty att påstå att Mossad skulle knacka på dörren hos alla som kritiserar Israels politik är inte en överdrift?

  Nå, lösningen bör hur som helst vara att, om man vill kritisera, göra detta mot staten Israel snarare än att bedriva hetsjakt på alla som praktiserar en viss religion.

 3. Johan Says:

  Tänker på följande låt när någon skriver om Mossad eller självmordsbombare: http://www.youtube.com/watch?v=1d_9RZ3ShVs&feature=related

  Som alltid kan det bli farligt när man leker med elden, eller i detta fall har öppen famn för människor med rejält annorlunda beteendemönster jämfört med det snälla, men ack så vapenexporterande, svenska folket. När systemen som är satta på plats inte kan hantera situationen, men människor som har att besluta om det blundar för verkligheten (finanskrisens uppsegling, islams radikalisering med mera) då når det en krisnivå innan människor aktiveras att reda ut situationen.
  Så dagens situation är inte negativ, men full av lärdom. Såsom Kabbalahn med flera andliga traditioner lär ut.

 4. Nu är dom elaka emot Reepalu igen « Allahu Akbar Says:

  […] bloggare: Har Reepalu touretts syndrom? En timma sedan Haggaj Socialdemokratisk vision snart uppfylld En timma sedan Equiliberal Reepalu tar ett steg framåt och två tillbaka 2 timmar sedan Mats […]

 5. Sussi Says:

  Muslimerna hatar judar. Ska det vara så svårt att klämma fram sanningen. De politiker vi haft de senaste 20 åren, lågt räknat, har drivit fram ett rasistiskt samhälle genom den massiva invandringen av människor tillhörande islam.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: