TILT


När Wanja är arg, Måna är argare, och Östros är argast av dem ALLA i dagens brännpunkt så är det på grund av en (med stor sannolikhet medveten) logisk TILT. Faktum är väl ändå att majoriteten av löntagarna faktiskt får med pengar över med Alliansens politik. Det bör de flesta som jobbar ha märkt.

Alliansens arbetspolitik syftar till stor del på att göra det billigare att anställa. Detta är inte entydigt med realinkomstsänkningar. Speciellt inte om man sänker skatten. Då får ju faktiskt arbetstagarna mer pengar över. Vad jag slås av är att S verkligen tycks anse att människor är dumma i huvudet. Tror man verkligen att folk ska svälja detta när de med varje månadslön ser motsatsen bevisas?

Det kan vara så att man med debattartikeln försöker (men misslyckas fatalt) säga att Alliansen vill ha in låglönearbeten. Om det nu skulle vara så, är det inte bättre att vara lågavlönad än oavlönad (arbetslös)?

Detta klena debattinlägg tycks alltså vara steg två i de rödgrönas sista valoffensiv Steg ett bör ha varit igår då man lyckades trycka in två separata debattartiklar i AB respektive SVD, i den ena uppmanades alla kristna att rösta rött, och den andra manade en handfull diktaturkramare oss Svenskar till detsamma.

Annonser

Ett svar to “TILT”

  1. Svenska folket kommer att acceptera sänkta löner på söndag « Claeskrantz.se Says:

    […] politikerna?, Lägre löner = bra!,  Det är väl ändå nettot i plånboken som är ,  TILT,  Alliansen är inte alls populär!, Har det bättre än någonsin!, Vad är bäst för […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: